Juhamatti Malm siirtyy Lajupek Oy:n toimitusjohtajaksi

DI,MBA Juhamatti Malm on nimitetty perinteikkään Lajupek Oy:n toimitusjohtajaksi. Juhamatti siirtyy tehtävään kansainvälisen terveysteknologiayhtiö Fimetin toimitusjohtajan tehtävästä.

Lajupek Oy on 50-vuotias hienomekaniikan sopimustoimittaja Hyvinkäältä. Yhtiön palveluksessa on noin 40 työntekijää ja 5 miljoonan euron liikevaihdollaan se tuottaa komponentteja ja osakokoonpanoja useille teollisuudenaloille, erityisesti puolustus- ja terveysteknologiateollisuuteen.

Perinteikäs Lajupek siirtyi uuden omistajan SORVI FINLAND OY:n omistukseen marraskuussa 2022. SORVIN taustalla puolestaan on sijoitusyhtiö Kare Group Oy, joka on viimeisten vuosien aikana kasvanut voimakkaasti yritysostoin.

Toimitusjohtaja Juhamatti Malm on tehnyt pitkän uran terveysteknologia-alalla, mm. Fimetin ja Planmeca Groupin palveluksessa. Koulutustaustaltaan hän on diplomi-insinööri sekä MBA Henley Business Schoolista.

”Lajupekilla on pitkä ja kunniakas historia sekä poikkeuksellisen pitkäkestoiset työsuhteet. Uusina omistajina haluamme vahvistaa entisestään läsnäoloamme meille tärkeillä toimialoilla ja kasvattaa yhtiötä sekä orgaanisesti että mahdollisilla yritysostoilla.” kertoo Lajupekin hallituksen puheenjohtaja Jarmo Keto rekrytoinnin taustoja.

”Yhtiöllä on vahvat asiakassuhteet, pitkät perinteet ja korkealaatuinen konekanta. Kaiken kaikkiaan Lajupekilla on loistavat mahdollisuudet kehittyä merkittäväksi toimijaksi pohjoismaisten hienomekaniikan sopimustoimittajien joukossa.” valottaa uusi toimitusjohtaja Juhamatti Malm.

Juhamatti Malm aloittaa tehtävässään 31.3.2023.

Lisätietoja:

Jarmo Keto
Hallituksen puheenjohtaja
[email protected]
045 130 4640

Juhamatti Malm
Toimitusjohtaja
[email protected]
040 669 5164

Ajankohtaista

Lajupekille on myönnetty ISO 9001 sertifikaatti

Lajupekin laatujohtamisen kehitystyö on saavuttanut seuraavan etapin. Kiwa Inspecta Oy on myöntänyt Lajupekin toimintajärjestelmälle kansainvälisen ISO 9001 sertifikaatin 23.8.2023. Sertifiointi kattaa hienomekaanisten komponenttien ja osakokoonpanojen sopimusvalmistuksen. Sidosryhmämme voivat luottaa jatkossakin siihen,

Lue lisää »

Lajupek Alihankintamessuilla

Alihankintamessut järjestetään 26.-28.9.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Lajupek on ollut mukana messuilla niiden toisesta järjestämisvuodesta lähtien. Viimeinen vuosi on ollut meillä muutosten aikaa ja mielellämme

Lue lisää »
Scroll to Top