Palvelut

                                  

Hienomekaniikkaa 50 vuoden kokemuksella

Tuotamme hienomekaanisia osia, joiden raaka-aineiksi sopivat kaikki muovit sekä metallit alumiinista titaaniin. Kappaleiden koko vaihtelee muutamista milleistä muutamiin kymmeniin sentteihin; kappaleen maksimikoko on noin 70×70 cm. Sarjakoot vaihtelevat asiakkaan tarpeen mukaan, useimmiten tuotantosarjan koko on välillä 20 – 10.000 kpl. Tarpeen mukaan voimme myös varastoida osia ja toimittaa niitä asiakkaalle sopivissa toimituserissä. 

Huolehdimme koko tuotantoprosessin materiaalin hankinnasta aina pakkaamiseen saakka. Laajan ja testatun yhteistyöverkostomme avulla voimme tarjota myös erilaiset pintakäsittelyt tehokkaasti ja laadukkaasti. 

PALVELUT

Valmistuksen suunnitteleminen

Yhteistyö alkaa jo tuotekehitysvaiheessa. Huomioimalla valmistustekniset tekijät suunnittelussa voidaan säästää jopa kolmannes komponentin valmistuskustannuksista sekä parantaa lopputuotteen laatua, viimeistelyä ja toimivuutta. Lajupekin asiantuntijat ovat apunasi jo ideointivaiheessa, jotta saadaan optimoitua tuotteen valmistettavuus.  

PALVELUT

Komponenttivalmistus

Valmistamme kaikki tarvitsemasi hienomekaaniset komponentit. Asiakaskuntaamme yhdistävät korkeat vaatimukset laadulle ja luotettavuudelle. Tärkeimmät asiakassegmentit ovat lääketieteellisen- ja turvallisuusteknologian valmistajat. Lisäksi valmistamme osia mm. tietoliikenteen, prosessiteollisuuden venttiilien ja säätölaitteiden sekä mittaus- ja turvatekniikan laitteisiin. 

Materiaaleiksi käyvät metallit alumiinista titaaniin sekä kaikki muovit. Koneistusosien maksimi mitat ovat noin 500*500*500 mm ja sorvausosien suurin halkaisija on noin 280 mm

Asiakkaiden haasteisin ja tarpeisiin vastaamme monipuolisella konekannalla, laajalla osaamisella ja jatkuvalla menetelmäkehityksellä. Kattavan kumppaniverkostomme kautta pystymme tarjoamaan laajan valikoiman pinnoitusvaihtoehtoja valmistetuilla kappaleille.

PALVELUT

Kokoonpano

Kokoonpano-osastomme kokoaa ja tarvittaessa testaa, pakkaa ja toimittaa loppukäyttäjälle toimeksiantajamme kanssa sovitun kokonaisuuden. Kokoonpanot voivat sisältää sekä elektroniikkaa että mekaniikkaa. Palveluumme kuuluu myös protokappaleiden ja nollasarjojen valmistus.

PALVELUT

Laatu

Korkea laatu on meille kunnia-asia. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii laadunvalvonnasta laatuinsinöörin johdolla. Mittauspöytäkirjat tuotamme asiakkaan laatusuunnitelman mukaisesti. Käytössämme on myös 3D-mittalaitteet.

Kiwa Inspecta Oy on myöntänyt Lajupekin toimintajärjestelmälle kansainvälisen ISO 9001 sertifikaatin.

Lajupek

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua varten. Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä, kuinka voimme auttaa parhaiten juuri teidän tilanteessanne.

Scroll to Top