Kemirasta ja Spinnovasta tunnettu Kim Poulsen Lajupekin hallituksen johtoon

Kemiran johtoryhmässä ja Spinnovan toimitusjohtajana toiminut Kim Poulsen on nimitetty Lajupekin hallituksen puheenjohtajaksi.

Kim on kokenut  yritysjohtaja, hallituksen jäsen ja yksityinen sijoittaja, jolla on laaja näkökulma globaaliin liiketoiminnan kehittämiseen. Hänellä on merkittävä globaali kokemus kuitu-, sellu- ja paperiteollisuudesta, kemianteollisuudesta, puunjalostusteollisuudesta ja rakennusmateriaaliteollisuudesta. Kimin laaja käytännön kokemus monista onnistuneista turnaround ja scaleup-projekteista, suurista investointiprojekteista ja liiketoiminnan kehittämisestä eri maissa Aasiassa, Amerikassa ja Euroopassa on merkittävä lisäarvo Lajupekin toiminnalle. Hänen erikoisalaansa ovat etenkin johtaminen, strategia, kannattavuuden parantaminen, fuusiot ja yritysostot.

Kim on loistava persoona ja omaa hyvin laajan kokemuksen kansainvälisestä liiketoiminnasta. Odotan innolla työskentelyä hänen kanssaan.” kertoo toimitusjohtaja Juhamatti Malm.

Kim aloittaa tehtävässä 1.8.2023.

Lisätietoja:

Juhamatti MalmToimitusjohtaja[email protected]040 669 5164

Kim Poulsen

Hallituksen puheenjohtaja

050 387 2063

Ajankohtaista

Lajupekille on myönnetty ISO 9001 sertifikaatti

Lajupekin laatujohtamisen kehitystyö on saavuttanut seuraavan etapin. Kiwa Inspecta Oy on myöntänyt Lajupekin toimintajärjestelmälle kansainvälisen ISO 9001 sertifikaatin 23.8.2023. Sertifiointi kattaa hienomekaanisten komponenttien ja osakokoonpanojen sopimusvalmistuksen. Sidosryhmämme voivat luottaa jatkossakin siihen,

Lue lisää »

Lajupek Alihankintamessuilla

Alihankintamessut järjestetään 26.-28.9.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Lajupek on ollut mukana messuilla niiden toisesta järjestämisvuodesta lähtien. Viimeinen vuosi on ollut meillä muutosten aikaa ja mielellämme

Lue lisää »
Scroll to Top