SORVI FINLAND OY on 10.11.2022 ostanut koko Lajupek Oy:n osakekannan

SORVI FINLAND OY on 10.11.2022 ostanut koko Lajupek Oy:n osakekannan

Lajupek Oy on toiminut vuodesta 1972 hienomekaniikan kokonaispalvelun tuottajana, taitajana ja innovoijana. Yhtiöllä on 4,7 miljoonan euron liikevaihto ja se työllistää Hyvinkäällä noin 40 työntekijää. Lajupek Oy on luotettu sopimusvalmistaja ja se kykenee erikoistapauksissakin palvelemaan asiakkaitaan osaavan henkilöstön sekä korkealuokkaisen yhteistyöverkostonsa avulla.

SORVI FINLAND OY on teollisuusalan sijoitusyhtiö, ja se kuuluu Kare Group Oy:n, joka sijoittaa kiinteistöihin ja listaamattomiin osakeyhtiöihin. Toteutuneen kaupan tarkoituksena on laajentaa ja vahvistaa Lajupek Oy:n strategista, hallinnollista ja yritysjärjestelyosaamista hallitustyöskentelyn kautta. Yritys tähtää uuden omistajapohjan myötä voimakkaaseen kasvuun. Yhtiön tavoitteena on laajentaa toimintaansa orgaanisen kasvun ja yritysostojen kautta. Lajupek Oy:n hallituksen puheenjohtajana aloittaa Jarmo Keto.

Osana järjestelyä Juha Jalkanen jää eläkkeelle Lajupek Oy:n toimitusjohtajan tehtävistä.
Uudet omistajat kiittävät häntä monimuotoisista palveluista vuosikymmenten aikana. Tuotantopäällikkö Ismo Lahti jatkaa yhtiössä ja hänen roolinsa tulee jatkossa korostumaan ja vahvistumaan, päivittäistoiminnan pysyessä pitkälti ennallaan.

”Lajupek Oy on tähän saakka toiminut luotettavana sopimuskumppanina merkittäville suomalaisille teollisuuden toimijoille panostamalla vahvasti asiakaspalveluun omin resurssein. Nyt on luonteva hetki käynnistää Lajupek Oy:n seuraavan vaiheen kasvusuunnitelman toteuttaminen SORVI FINLAND OY:n tukemana. Yhtiön toiminta tulee perustumaan jatkossakin asiakaskeskeisyyteen, mutta laajempien hartioiden myötä kykenemme palvelemaan asiakkaitamme tulevaisuudessa entistä kattavammin. Olemme ylpeitä päästessämme viemään Lajupek Oy:ta kohti seuraavaa kasvuvaihetta yhdessä hienoa työtä tehneen henkilöstön kanssa”, kiteyttää Jarmo Keto.

Lisätiedot:

Jarmo Keto, Kare Group Oy, puh. +358 45 130 46 40,

[email protected]

Jake Aalto, toimitusjohtaja, Kare Group Oy, puh. +358 41 550 6773,

[email protected]

Ajankohtaista

Lajupekille on myönnetty ISO 9001 sertifikaatti

Lajupekin laatujohtamisen kehitystyö on saavuttanut seuraavan etapin. Kiwa Inspecta Oy on myöntänyt Lajupekin toimintajärjestelmälle kansainvälisen ISO 9001 sertifikaatin 23.8.2023. Sertifiointi kattaa hienomekaanisten komponenttien ja osakokoonpanojen sopimusvalmistuksen. Sidosryhmämme voivat luottaa jatkossakin siihen,

Lue lisää »

Lajupek Alihankintamessuilla

Alihankintamessut järjestetään 26.-28.9.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Lajupek on ollut mukana messuilla niiden toisesta järjestämisvuodesta lähtien. Viimeinen vuosi on ollut meillä muutosten aikaa ja mielellämme

Lue lisää »
Scroll to Top